Hesabım
    'Bridgerton' Yan Dizisi İçin Genç Kraliçe Charlotte Bulundu

    Bridgerton hikayesi yeni dizisine kavuşuyor

    Netflix'in genç Kraliçe Charlotte'a odaklanan Bridgerton yan ürünü, genç hükümdar rolü de dahil olmak üzere kadrosunu doldurdu. Bridgerton'ın baş yapımcısı Shonda Rhimes'ın yazdığı sekiz bölümlük dizide India Amarteifio (Line of Duty), Charlotte'un genç versiyonunu oynayacak. Geçen yıl sezonluk bir planla sipariş edilen dizi, genç kraliçenin Kral George ile evliliğinin hem büyük aşk hikayesini, hem de toplumsal bir değişimi nasıl ateşlediğini anlatacak.

    Yeni dizinin oyuncu kadrosu, Bridgerton'ın 25 Mart'taki ikinci sezon prömiyerinin hemen ardından geliyor ve açılış hafta sonu Netflix'in İngilizce dizi rekoru üzerine gelmiş oluyor. Bridgerton'da Kraliçe Charlotte'u oynayan Golda RosheuvelAdjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) ve Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) rollerini yeniden oynayacak. Oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimler arasında Game of Thrones oyuncusu Michelle Fairley, Corey Mylchreest, Arsema Thomas, Sam Clemmett, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri ve Bridgerton'dan Hugh Sachs yer alıyor.

    Amarteifio'nun Charlotte'u, isteği dışında İngiltere kralıyla nişanlanır, Londra'ya gelir ve kraliyet ailesinin beklediği gibi olmadığını anlar. Sarayda, Avrupa'nın en unutulmaz hükümdarlarından biri haline gelir. Fairley, değişen ve modernleşen İngiltere'de oğlunun hükümdar olarak yerini güvence altına almak için ne gerekiyorsa yapacak olan dowager prenses Augusta'yı oynayacak. Mylchreest (Sandman), yerini ve yatağını yeni karısıyla paylaşarak onu gizli şeytanlarıyla yüzleşmeye zorlayana kadar her zaman tahtın kısıtlamalarına boyun eğmiş genç Kral George'u oynuyor.

    Thomas, Charlotte'un gelişini, kendi yolunu bulmak için kullanan genç Agatha Danbury'yi oynayacak. Clemmett, daha genç Brimsley'i oynayacak ve Sachs, Bridgerton'daki karakterin eski versiyonunu yeniden canlandıracak. Cunningham, Lord Bute'u, Kasim, Adolphus'u, Maloney kraliyet doktorunu ve Nri, Agatha'nın çok daha yaşlı kocası Lord Danbury'yi oynuyor. Rhimes ve Shondaland'daki ortağı Betsy Beers, Queen Charlotte serisinin baş yapımcılığını üstleniyor. Tom Verica (Grey's Anatomy, Scandal, Bridgerton) diziyi yönetecek ve yürütecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top