Hesabım
    ‘Feud’, İkinci Sezon Onayı Aldı ve Yeni Başrol Oyuncusunu Buldu

    Naomi Watts, ikinci sezonun başrolünde yer alacak

    Son yayınlanmasından beş yıl sonra FX, antoloji dizisi Feud'un ikinci sezonu için çalışmalara başladı. Ryan Murphy tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonu, iki kez Oscar adayı olan Naomi Watts'ın başrolde yer aldığı, Gus Van Sant'ın yönettiği ve Jon Robin Baitz'in yazıp showrunner olarak görev yaptığı güçlü bir ekip oluşturdu. İkinci sezon Capote's Women adında olacak ve Laurence Leamer'ın Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era adlı kitabına dayanıyor.

    Feud: Bette and Joan, Mart - Nisan 2017'de yayınlandı ve 1962 kamp klasiği filmi What Ever Happened to Baby Jane?'in setinde Hollywood ikonları Bette Davis ile Joan Crawford arasındaki rekabeti kronikleştirdi. İkinci bir sezon, İngiltere Prensi Charles ve Prenses Diana arasındaki evliliğin sona ermesini kronikleştirecekti, ancak bu fikir daha sonra rafa kaldırıldı. FX yöneticileri o zamandan beri antolojiden daha fazlasını yapmaya açık olduklarını söylediler, ancak doğru malzeme için uzun süre beklediler. Murphy'nin genel anlaşmasını 2018'de 20th Television'dan Netflix'e taşıması gösteriyi ikinci plana attı.

    Capote'nin Kadınları, 1970'lerde geçecek ve yazarın, Barbara “Babe” Paley, Gloria Guinness, Lee Radziwill (Jackie Kennedy'nin kız kardeşi) Slim Hayward da dahil olmak üzere bir dizi New York sosyetesinden kadınla nasıl acı bir düşüş yaşadığının hikayesini anlatacak. In Cold Blood'ın yayınlanmasının ardından yazar tıkanmasıyla mücadele eden Capote, Kabul Edilmiş Dualar adlı bir roman yazmaya girişti. Sonunda Esquire'da “La Côte Basque 1965” adlı bir parçasını yayımladı. Çok ince örtülü kurgu, kadın çevresi arasında bir dizi skandalı ortaya çıkardı.

    Watts, dizide dönemin CBS başkanı Bill Paley'in eşi Paley'i oynayacak ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Capote ve diğer kadınları oynayacak oyuncular için kadro arayışları sürüyor. Disney ve Plan B, Feud'u üretiyor. Murphy, yürütücü yapımcılardan biri olacak ve Gus Van Sant'le birlikte projede yer alacak. Her iki ismin de bölümleri yönetmesi olası.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top