Hesabım
    Emma Watson, Aras Bulut İynemli Başrollü Atatürk Dizisinde!

    Dizinin müziklerini de Oscar ödüllü bir besteci yapacak

    Birsen Altuntaş'ın son haberine göre, Disney Plus için çekilen Atatürk dizisinde, Aras Bulut İynemli'nin rol arkadaşı Emma Watson olacak. Haziran ayında Türkiye'de yayına başlayacağını duyuran platform iddalı yapımlar için çalışmalara başladı. Bunların en önemlilerinden biri Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Atatürk projesi olacak.

    Harry Potter serisiyle büyük üne kavuşan Watson, Güzel ve ÇirkinKüçük Kadınlar ve The Circle gibi filmlerle kariyerine devam etti. Haber gerçekleşirse, bu proje Watson'ın ilk uzun soluklu TV projesi olacak. Watson'ın hangi rolü üstleneceği ise henüz belli değil. Dizi hakkındaki tek önemli iddia bununla sınırlı değil. Dizinin müziklerini de Oscar ödüllü bir besteci yapacak.

    Dune filminin müzikleriyle bu yıl Oscar kazanan ve tarihin en önemli bestecilerinden biri olaraka adlandırılan Hans Zimmer'in de projeye dahil olacağı konuşuluyor. Dizinin müzikleri de Hollywood'un en önemli isimlerinden birine ait olacak. Dizi, ilk sezonda altı bölüm halinde yayınlanacak ve bu yaz ekranlarda olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top