Hesabım
    ‘Locke and Key’, Üçüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Netflix, dizinin final tarihini açıkladı!

    Netflix, "Locke and Key" dizisinin yaklaşan üçüncü sezonunun ardından sona ereceğini doğruladı. Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan “Locke ve Key”, babalarının ölümünün ardından, Seattle'dan ailelerinin Massachusetts'teki evine taşınan üç çocuğun hikayesini takip ediyor. Daha sonra, evin her yerine gizlenmiş, gizli kapıların kilidini açmak için kullanılabilecek, uygun şekilde Keyhouse olarak adlandırılan sihirli anahtarları keşfederler.

    Bilmedikleri bir şey var: Şeytani bir varlık da anahtarları arıyor. Fantastik korku serisinin üçüncü sezonu bu yıl yayıncıda yer alacak. Yardımcı yapımcılar ve yürütücü yapımcılar Carlton Cuse ve Meredith Averill bir açıklamada şunları söyledi: “Dizi üzerinde çalışmaya başladığımızda, Locke ailesinin hikayesini ve Keyhouse maceralarını tatmin edici bir sonuca ulaştırmak için üç sezonun ideal uzunluk olduğunu hissettik. Hikaye anlatıcıları olarak, Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in inanılmaz hikayesini tam istediğimiz gibi anlatma fırsatı bulduğumuz için minnettarız. Yine de sihirli anahtarları kendi kişisel kullanımımız için saklıyoruz." dedi.

    “Locke and Key”de Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones ve Brendan Hines yer alıyor. Dizi, Cuse ve Averill ile birlikte, Aron Eli Coleite tarafından televizyon için geliştirildi. Yönetici yapımcılar arasında Cuse, Averill, Coleite, Lindsey Springer, Tim Southam, Michael Morris, Joe Hill, John Weber, Frank Siracusa, Chris Ryall, Ted Adams, Lydia Antonini, Andy Muschietti, Barbara Muschietti, David Alpert, Rick Jacobs ve Kevin Lafferty yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top