Hesabım
    ‘S.W.A.T.’, Altıncı Sezon Onayı Aldı

    Aksiyon, bir sezon daha devam edecek

    "S.W.A.T.", beşinci sezonunu 22 Mayıs Pazar günü yayınlanacak final bölümüyle tamamlıyor ama hayranlar için müjdeli haber erken geldi ve dizi, altıncı sezon onayı aldı. Dizi, gelecek sezon için devam kararı alınan CBS dramaları “NCIS”, “NCIS: Hawai”, “NCIS: Los Angeles” ve “CSI: Vegas” arasına katıldı. Komedi tarafında, CBS şimdiden “Bob Hearts Abishola”, “Ghosts”, “The Neighborhood” ve “Young Sheldon”ı yenilemişti.

    Gösterinin 27 Mart'taki bölümü, son canlı reyting raporuna göre en az 5.5 milyon izleyici çekti. Televizyon dizisinden ve “S.W.A.T” adlı uzun metrajlı filmden ilham alındı. Shemar Moore, eski bir denizci ve S.W.A.T. olan Daniel “Hondo” Harrelson rolünde. Çavuş, özel bir taktik birimi yönetmekle görevlendirildi. Şovun giriş satırına göre: “Yetiştirildiği yere olan sadakati ile mavili kardeşlerine olan bağlılığı arasında kalan Daniel “Hondo” Harrelson, iki dünyası arasındaki uçurumu kapatmaya çalışıyor. Ancak Hondo, LAPD içindeki ırksal yolsuzluğu ortaya çıkarmak için halka açıldıktan sonra takım liderliğinden indirildiğinde profesyonel kimliğini sorgulamak zorunda kalır."

    Dizide ayrıca, Alex Russell (Jim Street), Jay Harrington (David “Deacon” Kay), Lina Esco (Christina “Chris” Alonso), Kenny Johnson (Dominique Luca), David Lim (Victor Tan) ve Patrick St. Esprit (Komutan Robert Hicks) yer alıyor. Sony Pictures Television, CBS Studios ile birlikte “S.W.A.T.”ın arkasındaki stüdyo. Yönetici yapımcılar Shawn Ryan, Justin Lin, Neal Moritz, Marney Hochman, Pavun Shetty, Billy Gierhart, Andy Dettman ve Paul Bernard.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top