Hesabım
    Kate Winslet, 'I Am' Dizisinin Üçüncü Sezonunun Başrolünde

    Kate Winslet, yaratıcı dizinin yeni sezonunun kadrosunda

    Oscar, BAFTA ve Emmy ödüllü Kate Winslet ve kızı Mia Threapleton (“Shadows”), Dominic Savage'ın beğenilen Channel 4 dizisi “I Am”in üçüncü sezonunun uzun metrajlı bölümünde rol alacak. Dizideki tüm bölümler isimlerini baş karakterlerinden alıyor ve Winslet'in bölümünün adı "I Am Ruth" olacak. BAFTA ödüllü film yapımcısı Savage tarafından yaratılan, yazılan ve yönetilen her bölümün hikayeleri, yarı doğaçlama diyaloglarla önde gelen oyuncularla yaratıcı bir ortaklık içinde geliştirildi.

    Vicky McClure, “I Am Nicola”da, Samantha Morton “I Am Kirsty”de ve Gemma Chan “I Am Hannah”da rol aldı. 2021'de yayınlanan ikinci sezonda “I Am Victoria”da Suranne Jones, “I Am Danielle”de Letitia Wright ve “I Am Maria”da Lesley Manville vardı. “I Am Ruth”un çekimleri üç hafta boyunca sürecek ve nisan sonunda başlayacak. Diğer oyuncular ve üçlemedeki diğer iki filmin detayları da zamanı gelince açıklanacak.

    Winslet şunları söyledi: “Dominic'in çalışmalarına ve özellikle de gerçek hikayeler anlatma konusundaki kararlılığına her zaman hayran kaldım. İngiliz televizyonu tüm zamanların zirvesinde ve özellikle şu anda bu topluluğun bir parçası olmaktan dolayı heyecanlı ve onurlu hissediyorum." Savage ise şunları söyledi: “Kate çok büyük bir efsane, inanılmaz ve üstün bir oyunculuk yeteneği ve birlikte yarattığımız bu eşsiz ve önemli hikayeyi çekmeye başlamak için sabırsızlanıyorum.”

    “I Am”, Me+You Productions tarafından çekildi. Baş yapımcılar Richard Yee ve Dominic Savage olurken, Kanal 4'ten Hollick ve Gemma Boswell onlara eşlik ediyor. Dizinin yapımcılığını Me+You'nun kurucu ortağı ve aynı zamanda BAFTA başkanı olan Krishnendu Majumdar ve Josh Hyams üstleniyor. “I Am”, Sky Studios tarafından ortaklaşa finanse ediliyor. Uluslararası satışlar NBCU Global Distribution tarafından gerçekleştiriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top