Hesabım
    Larry David , ‘Curb Your Enthusiasm’ın 12. Sezon Müjdesini Verdi

    İkonik dizi, yeni sezonuyla geri dönüyor!

    Larry David pazar gecesi, "Curb Your Enthusiasm"in 12. Sezon için geri döneceğini doğruladı. David, haberi HBO Max tarafından sunulan DGA'daki bir Emmys etkinliğinde verdi. Etkinlikte, 11. sezonda yer alan “The Watermelon” bölümünün gösterimi de gerçekleştirildi. Rich Eisen'in ev sahipliğinde ve David, baş yapımcı Jeff Schaffer, Jeff Garlin, Susie Essman, J.B. Smoove, Cheryl Hines ve Richard Lewis'in yer aldığı canlı bir panel tartışması da yer aldı.

    Eisen'ın Twitter'da yazdığı gibi, "Yani, bu gece Los Angeles'ta oyuncuların çoğuyla birlikte 'Curb Your Enthusiasm' için bir Emmys paneline katılmaktan onur duydum ve Larry David'e nihai soruyu sordum: Başka bir Curb sezonu olacak mı? Evet dedi." 12. sezom hakkında daha fazla ayrıntı açıklanmadı. Haberler heyecan verici çünkü dizinin dönüşü asla kesin bir bilgi değildi.

    21 yıla yayılan 11 sezonla, dizi efsaneler arasında yer alıyor. 2011 ve 2017 yılları arasında büyük bir ara verdi ama daha sonra geri döndüğünde yine izlenme sayıları en tepeydi. Dizinin, şimdiye kadar farklı kategorilerde 22 ödül ve 153 adaylığı bulunuyor. Bunların arasında Emmy ve Altın Küre gibi prestijli ödüller de yer alıyor.

    HBO komedisinin 11. sezonu aralık ayında yayınlanmaya başladı ve yerel bir kararnamenin gerektirdiği gibi 5 metrelik bir çitle çevrili olmayan havuzunda bir hırsızın boğulmasının ardından Larry'yi takip ediyor. Şantajla karşı karşıya kalan Larry, geliştirdiği yeni bir şov için ölü hırsızın yeğeni Maria Sofia'yı işe alır. 11. sezonda Tracey Ullman, Woody Harrelson, Julie Bowen, Jon Hamm, Bill Hader, Lucy Liu, Seth Rogen, Elon Gold, Josh Gad ve Albert Brooks gibi konuk oyuncular yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top