Hesabım
    Amy Schumer’lı ‘Life & Beth’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Hulu, sevilen dizi için devam kararı aldı

    Amy Schumer ve Michael Cera, aşk hikayelerinin bir sonraki bölümüne giriyorlar. Schumer, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Life & Beth"in Hulu'da ikinci sezon için yenilendiğini duyurdu. Schumer duyuruyu “The Howard Stern Show” konulu bir röportaj sırasında yaptı. Baş karakter olarak rol almasına ek olarak, Schumer gösteriyi yarattı, yürütücü yapımcılığını yaptı ve ilk sezonun birkaç bölümünü yazıp yönetti.

    Gösterinin ilk sezonu, Manhattan'da yaşayan başarılı bir şarap dağıtıcısı olan ve annesinin (Laura Benanti) beklenmedik ölümünün ardından Long Island'daki çocukluk evine geri dönen Beth'i takip ediyor. Oradayken eski arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelir, çocukluğunu yeniden düşünür ve yerel bir çiftçi olan John (Cera) ile beklenmedik bir bağ kurar. İlk sezon, Beth'in John ile bir ilişkiye girmesi, işini bırakması ve kız kardeşi Ann (Susannah Flood) ile ilişkisini yeniden kurmak için ilk adımları atması ile sona erdi.

    “Life & Beth”in ilk sezonu eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Schumer, Cera, Flood ve Benanti'nin yanı sıra Beth'in genç versiyonu olarak Kevin Kane, Yamaneika Saunders, Larry Owens, Michael Rapaport, LaVar Walker ve Violet Young kadroda yer aldı. Sadece flashbacklerde yer alan Benanti ve Young gibi bazı oyuncuların ikinci sezon için geri dönüp dönmeyecekleri henüz açıklanmadı.

    İlk sezon boyunca, şovda Jonathan Groff, Hank Azaria, John Early ve David Byrne gibi birçok konuk oyuncu da vardı. Schumer'in yanı sıra Kevin Kane, Daniel Powell ve Ryan McFaul da “Life & Beth”in yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Gösteri, Endeavor Content tarafından üretildi. Hulu, 18 Mart'ta “Life & Beth”in ilk sezonunun 10 bölümünün tamamını yayınladı. İkinci sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top