Hesabım
    DC Çizgi Romanı ‘Dead Boy Detectives’, HBO Max'le Geliyor!

    HBO Max, dizi için tam sezonluk bir onay verdi

    “Dead Boy Detectives”, HBO Max'le TV'ye geliyor. DC için Neil Gaiman ve Matt Wagner tarafından yaratılan karakterlere dayanan şovun ilk olarak geçen sonbaharda pilot çalışması yapıldı. HBO Max, sekiz bölümlük bir tam sezon sipariş verdi. Dizi, iki ölü İngiliz genç olan Edwin Payne ve Charles Rowland ve onların çok canlı arkadaşları Crystal Palace'ın objektifinden kayıp, keder ve ölümü araştıran bir hayalet hikayesi olarak tanımlanıyor.

    George Rexstrew ve Jayden Revri, Dead Boy Detectives'ler olan Edwin Payne (Rexstrew) ve Charles Rowland (Revri) olarak rol alıyor. Dizide ayrıca Kassius Nelson, Crystal Palace olarak rol alıyor. Ek dizi yıldızları arasında: Jenny the Butcher rolünde Briana Cuoco, Night Nurse rolünde Ruth Connell, Niko rolünde Yuyu Kitamura ve Esther rolünde Jenn Lyon yer alıyor. Steve Yockey pilot bölümü yazdı ve showrunner olarak görev yapıyor.

    Yockey, Jeremy Carver ve Greg Berlanti, Berlanti Productions'tan Sarah Schechter'la birlikte yönetici yapımcılar olarak görev yapcak. Lee Toland Krieger pilot bölümü yönetti ve aynı zamanda David Madden ile birlikte pilot bölümde baş yapımcı olarak görev yaptı. Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet veriyor. Yockey, Carver, Berlanti Productions ve Krieger, WBTV'de genel anlaşmalar kapsamında. Yockey, "Uzun zamandır bu çizgi romana takıntılıyım, bu yüzden bu gerçek bir tutku projesi. Jeremy, Berlanti Productions, DC, WBTV, HBO Max, hepsi beni çılgın, tuhaf ve rahatsız edici bir şekilde koşmaya teşvik ediyor. Sonuç gerçekten karanlık bir eğlence olacak.” dedi.

    Bu, Gaiman'ın ekrana uyarlamak için yaptığı en son çalışmayı işaret ediyor. Starz daha önce “American Gods”ı yayınlarken, Netflix geçen yıl “Lucifer”in son sezonunu yayınlamıştı. Netflix şu anda “The Sandman” dizisinin uyarlamasını hazırlıyor. Gaiman'ın şu anda Amazon'da genel bir anlaşması var ve yayıncı “Good Omens”in dizi versiyonunu yayınladı. Bu şov için ikinci bir sezon yoldayken, Amazon da Gaiman'ın “Anansi Boys”una dayanan bir dizi hazırlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top