Hesabım
    ‘Human Resources’, Netflix'ten İkinci Sezon Onayı Aldı

    Big Mouth spin-off projesine devam kararı çıktı

    Netflix, Big Mouth evrenini geri getiriyor. Dev platform, Big Mouth için erken sezon yenilemesi verdi ve yan proje Human Resources'ı satın alarak devam kararı aldı. Haber, pazartesi gecesi bir TV Akademisi etkinliği sırasında açıklandı. Big Mouth'un bu yıl içinde geri dönecek olan altıncı döngüsü, 2019'da üç sezonluk onayının sonuncusuydu. Devasa yenileme sırasında Netflix ayrıca dizi yaratıcıları Nick Kroll, Andrew GoldbergMark Levin ve Jennifer Flackett, yayıncı için başka yetişkinlere yönelik animasyon komediler geliştirmek için genel bir anlaşma yaptı.

    Yeni anlaşmadan, dörtlünün Big Mouth yazarı Kelly Galuska ile birlikte yarattığı Human Resources doğdu. İkinci dizi, 18 Mart'ta ilk sezonuyla yayınlandı. Öncülü kadar komik olarak nitelendirildi. Gösteri, eleştirmenler arasında yüzde 94 ve RottenTomatoes.com'da yüzde 74 izleyici puanına ulaştı. En son, kasım ayında yayınlanan Big Mouth'un altıncı sezonunun geri dönüş tarihi ise henüz açıklanmadı.

    Big Mouth, Kroll, John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Ayo Edebiri ve Jessi Klein'dan oluşan bir seslendirme kadrosuna sahip. Kroll ve Rudolph, Aidy Bryant, Randall Park, Keke Palmer, Brandon Kyle Goodman ve David Thewlis'in de seslerini içeren spin-offta sırasıyla Hormon Canavarı Maury ve Hormon Canavarı Connie rollerini yeniden canlandırıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top