Hesabım
    Cem Yılmaz Dizisi "Erşan Kuneri"den Fragman

    Erşan Kuneri çok yakında Netflix'te!

    Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinden ilk uzun fragman yayınlandı. 13 Mayıs'ta Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak olan dizinin fragmanı Netflix'in sosyal medya hesapları tarafından paylaşıldı. Paylaşımda “Ben artık seyirciyle seks yapmak değil, aşk yaşamak istiyorum. Karşılıksız da olsa...” Erşan Kuneri - 1981, İstanbul Kuneri Film: Yedi film birden sunar! Erşan Kuneri, 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te" sözlerine yer verildi. 

    Netflix, G.O.R.A filminin en sevilen karakterlerinden biri olan Erşan Kuneri'den yola çıkılarak çekilen, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve DizdarNilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın bulunduğu Erşan Kuneri’nin resmi fragmanını paylaştı.

    Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar. İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

    Erşan Kuneri, 13 Mayıs'ta Netflix Türkiye'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top