Hesabım
    George Lopez Komedisi ‘Lopez vs. Lopez’, NBC'de!

    Dizi, tam sezonluk onayı aldı

    Başrollerini George Lopez ve kızı Maya Lopez'in paylaştığı NBC'nin komedi pilotu “Lopez vs. Lopez”in tam sezonluk bir diziye dönmesi için onay geldi. Çoklu kamera dizisi, işlev bozukluğu, yeniden bağlantı ve aradaki tüm acı ve neşe hakkında bir işçi sınıfı aile komedisi olarak tanımlanıyor. Selenis Leyva, Brice Gonzalez ve Matt Shively'nin de Laci Mosley ve Kiran Deol ile tekrar eden rollerde oynayacağı öğrenildi.

    Kelly Park dizinin yönetmeni olarak açıklandı. Debby Wolfe, Mi Vida Loba adına “Lopez vs. Lopez”in senaristi ve baş yapımcısı olarak görev yapıyor. Bruce Helford, Mohawk Productions adı altında denetleyici ve yürütücü yapımcılık yapacak. 3 Arts'tan Katie Newman ve Michael Rotenberg de yürütücü yapımcılık yapıyor. Universal Television stüdyo olarak hizmet veriyor.

    Leyva, Maya'nın annesi ve George'un kendini kasabanın en iyi sigorta acentesi ilan eden eski karısı Rosie'yi canlandırıyor. Shively, Maya'nın iyi kalpli bir beta erkek ve "George'un varlığının belası" olarak tanımlanan canlı erkek arkadaşı Quinten olarak rol alıyor. Aynı zamanda, Mayan ve Quinten'in hobileri arasında meditasyon yapmak ve yeşil meyve suyu üzerinde şişirmek olan beş yaşındaki oğlu Chance'in (Gonzalez) babası. Lucky, varsayılan olarak da olsa George'un en sevdiği torunu.

    Mosley, Maya'nın nelerin trend olduğunu her zaman bilen iş arkadaşı ve en iyi arkadaşı Brookie'yi oynuyor. Deol, Maya ve Brookie'yi çalıştıran ve insanlarla konuşmaktansa evcil hayvanları kurtarmakta daha iyi olan veteriner Dr. Pocha'yı canlandırıyor. NBC, haziran ayında bir pilot bölüm siparişi verdikten sonra Ekim 2021'de "Lopez vs. Lopez" pilotunu aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top