Hesabım
    Netflix'in Vampir Dizisi ‘First Kill’den Fragman

    Diziden, ilk fragman yayında!

    Netflix, yaklaşmakta olan vampir - lezbiyen aşk hikayesi “First Kill”in ilk tadımını verdi. Yayıncı, 10 Haziran'da başlayacak olan yeni genç yetişkin dizisi için bir fragman yayınladı. Korku yazarı V. E. Schwab'ın orijinal olarak 2020 antolojisinde yayınlanan "Vampires Never Get Old: Tales With Fresh Bite" adlı kısa öyküsüne dayanan dizide Calliope ve Juliette rolünde Imani Lewis ve Sarah Catherine Hook rol alıyor.

    Lisede tanışan sevimli ikili, birbirlerine sırılsıklam aşık. Ancak, gizli kimliklerini keşfettiklerinde ilişkileri hızla karmaşıklaşıyor: Calliope, uzun bir aile vampir avcıları soyunun kızıyken, Juliette bir "miras" olarak vampir ailesinden doğan bir çocuk. Daha da kötüsü, her ikisinin de ailesi onları vampir ve avcı için önemli bir geçiş töreni olan "ilk öldürmeleri" için hazırlıyor.

    Fragman, iki buluşmayı ve bir ilişki geliştirmeyi, ebeveynlerinin onaylamamasına kadar gösteriyor. İkisi daha da yakınlaştıkça, iki grup arasındaki savaş hızlanıyor ve fragman iki grup arasındaki aksiyonun yanı sıra kurt adamlar ve iblisler gibi diğer korku canavarlarının da dahil edilmesini sağlıyor. Lewis, fragmanda şöyle anlatıyor: "Aramıza girmeye çalışan canavar ve insan herkesle karşılaştık."

    “First Kill”de Lewis ve Hook'un yanı sıra Elizabeth Mitchell, Will Swenson, Aubion Wise, Jason Robert Moore, Gracie Dzienny, Dylan McNamara, Dominic Goodman, Phillip Mullings Jr., MK xyz, Jonas Dylan Allen ve Roberto Mendez de yer alıyor. Felicia D. Henderson, Schwab'ın da dahil olduğu yazı ekibine liderlik ediyor. Her iki yönetici yapımcı, Emma Roberts ve Karah Preiss ile birlikte Belletrist Productions için çalışıyor. “First Kill”, sekiz adet 1 saatlik bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top