Hesabım
    Squid Game'in Yeni Sezonları Ne Zaman?

    Devam sezonları için yeni açıklama geldi

    Squid Game”, ikinci sezon için Netflix'e geri dönüyor ama hit drama dizisinin hayranları yeni bölümler için bir yıldan fazla beklemek zorunda kalacak. Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, bir sonraki sezonun en erken 2023'ün sonuna kadar yayınlanmaya hazır olmayacağını tahmin ettiğini söyledi. Hatta, 2024 yılında ikinci sezonun yayınlanması da ihtimal dahilinde.

    Açıklamaya göre, Hwang'ın bir senaryoya dönüştürmeyi planladığı yalnızca üç sayfa değerinde fikri var, bu yüzden ikinci sezon hakkında daha fazla oyun olacağı dışında söyleyebileceği fazla bir şey yok. Hwang, gelecek sezon hakkında biraz hiciv yaparak; “İnsanlık bu oyunlarla bir kez daha test edilecek. İnsanlar arasında gerçek bir dayanışma mümkün mü? sorusunu sormak istiyorum." dedi.

    “Squid Game”, geçen sonbaharda Netflix'te rekor kıran sayılarla giriş yaptı. Şovun ilk sezonu, yayıncı tarihinde en çok izlenen Netflix orijinali oldu. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağına dair aylarca süren spekülasyonlardan sonra Netflix, ocak ayında ikinci sezonun olacağını resmen doğruladı. Netflix CEO'su Ted Sarandos basına, “Kesinlikle. Squid Game evreni daha yeni başladı." dedi.

    Oyuncular arasında yer alan Lee Jung-jae ve Ho-yeon Lee tarih yazarak SAG Ödülleri kazandı. “Squid Game” ayrıca en iyi TV dizisi de dahil olmak üzere üç Altın Küre Ödülü kazandı. Netflix, “Squid Game”in ilk sezonu için 21.4 milyon dolar ödedi ve dizinin Bloomberg'e sızdırılan gizli dahili verilere göre “etki değeri” olarak adlandırdığı 891 milyon dolar getireceğini tahmin ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top