Hesabım
    Disney Plus'ın İlk Yerli Dizisi "Kaçış"tan Yeni Fragman

    Diziden yeni karakter posterleri de yayınlandı

    14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın ilk yerli orijinal dizisi ‘Kaçış’ için geri sayım devam ederken yeni fragmanı ve karakter posterleri yayınlandı.

    Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney Plus’ın merakla beklenen orijinal yerli dizisi ‘Kaçış’ın yeni fragmanı ve karakter posterleri yayınlandı.

    14 Haziran’da seyirciyle buluşmasına sayılı günler kala paylaşılan fragmanda dizinin duygu ve aksiyon dolu atmosferine dair farklı sahneleri gözler önüne seriliyor. Yeni fragman ile beraber Engin Akyürek’in canlandıracağı Mehmet karakteriyle ilgili detaylar biraz daha ortaya çıkarken, sınırın diğer tarafında bir terör örgütünün eline esir düşenlerin çaresizliklerine ve geri dönme ümitlerine dair anlar ise merakı giderek artırıyor.

    Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyecek dizinin kadrosunda yıldız isimler ve TV dünyasının başarılı oyuncuları yer alıyor. Bu isimlerin başını ise hikayeyi de kaleme alan Engin Akyürek çekiyor.

    Engin Akyürek dışında dizinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras AydınLevent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor. ‘Kaçış’ın güçlü ve etkileyici atmosferi referans alınarak hazırlanan karakter afişleri de yeni fragmanla eş zamanlı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

    ‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gelip bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleriyle başlıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi ve Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını farklı bir bakış açısıyla sunacak dizi, platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta yerini alacak.

    Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platform. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alıyor.

    Disney Plus'a şimdi üye olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top