Hesabım
    2023'te İzleyeceğimiz Yerli Disney+ Projeleri: Atatürk, Aktris, Numen

    Disney+ Yeni Döneme Birbirinden İddialı Yapımlarla Giriyor!

    Disney+

    The Walt Disney Company’nin tüketicilere doğrudan yayın servisi sağlayan dijital yayın platformu Disney+ Türkiye’de 14 Haziran’da yayın hayatına başlamasının ardından başarılarla dolu 5.5 ayı geride bıraktı.

    170'i orijinal 1000'den fazla film ve 16.000'in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşiviyle kullanıcılarına çok zengin bir kitaplık sunan Disney+, aynı zamanda yerli yapımlarıyla da birbirinden yetenekli isimleri bünyesinde topluyor.

    Disney Plus'ın yerli içeriklerini şimdi izlemek için tıklayın...

    Platformun ilk orijinal dizisi "Kaçış"ta başrolü Engin Akyürek üstlendi. Ardından Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir'li romantik dram "Dünyayla Benim Aramda" yayınlandı. Şimdilerde ise Timuçin Esen ve Ebru Özkan'lı suç ve gerilim dizisi "Ben Gri" beğenilerek izleniyor. Platformun hazırlık aşamasında olan diğer dizileri ise şimdiden merakla ve heyecanla bekleniyor.

    Disney+ dizilerin yanı sıra orijinal yerli filmlerle de dikkat çekiyor. Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni serisinin son filmi "Recep İvedik 7" 9 Aralık'ta platformun kütüphanesinde yerini alacak. 30 Aralık'ta ise Gülse Birsel imzalı ve dev kadrolu "Yılbaşı Gecesi" izleyiciyle buluşacak. Ata Demirer'in yeni filmi "Bursa Bülbülü" ise 2023'te Disney+'ta yayınlanacak.

    İşte 2023'te izleyeceğimiz yeni Disney+ projeleri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top