Hesabım
    Jason Momoa'lı ‘See’nin Üçüncü Sezonundan Fragman

    See'nin final sezonu da açıklandı!

    Jason Momoa liderliğindeki Apple dizisi “See”, yaklaşan üçüncü sezonuyla sona erecek. Duyuru, üçüncü sezonun prömiyer tarihinin ve teaser fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yapıldı. Şovun sekiz bölümlük final sezonu, 26 Ağustos'ta ilk bölümüyle prömiyer yapacak ve ardından yeni bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

    Dizi, insanlığın görme yeteneğini kaybetmesinden yüzlerce yıl sonrasında geçiyor. Üçüncü sezonda, Baba Voss'un (Momoa) düşmanı olan kardeşi Edo'yu (Dave Bautista) yenip, ormanda uzaktan yaşamak için ailesine veda etmesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Ancak, Trivantian bilim adamı, insanlığın geleceğini tehdit eden yeni ve yıkıcı bir silah biçimi geliştirdiğinde, Baba, kabilesini bir kez daha korumak için Paya'ya geri döner.

    Kadroda Momoa ile birlikte Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-JamesDavid Hewlett ve Trieste Kelly Dunn yer alıyor. “See”nin yürütücü yapımcı kadrosu Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale, Anders Engström ve aynı zamanda showrunner olarak görev yapan Jonathan Tropper'dan oluşuyor.

    Dizi, Apple için Chernin Entertainment ve Endeavor Content tarafından yapıldı. “See” sona eriyor olsa da, Momoa Apple ile çalışmaya devam edecek. Aktör, Hawaii'nin birleşmesi ve sömürgeleştirilmesi hikayesini yerli bir bakış açısıyla takip eden yeni ve iddalı bir drama dizisi olan “Chief of War”da başrol oynayacak ve yazacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top