Hesabım
    Korku Dizisi "Evil", Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    Evil hayranlarına Paramount'tan müjdeli haber

    Paramount+, “Evil” için dördüncü sezon onayını verdi. Dizi, bilim ve din arasındaki ayrım çizgisi boyunca kötülüğün kökenlerini inceleyen psikolojik bir hikaye barındırıyor. Katja Herbers, Katolik rahip David Acosta (Mike Colter) ve teknoloji uzmanı Ben Shakir (Aasif Mandvi) ile doğaüstü olayları araştıran adli psikolog Dr. Kristen Bouchard rolünde yer alıyor. Michael Emerson, Christine Lahti, Kurt Fuller, Andrea Martin, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco ve Dalya Knapp da diğer önemli rolleri üstleniyor.

    “Evil”, şu anda üçüncü sezonunda ve dört bölümü yayında. Üçüncü sezon, ikinci sezonun bitiminden birkaç dakika sonra, yeni atanmış bir David ve Kristen öpücüğüyle başlar. İkisi, David'in Katolik kilisesi içindeki bir casusluk birimi olan "varlık" ile olan ilişkisiyle mücadele ederken, bu yeni gerçeklikte gezinmelidir. Bu sırada Ben, beyninin çözülmemiş davalardan koptuğunu fark eder ve yardım için kız kardeşine döner.

    Yaratıcılar Robert King ve Michelle King, Liz Glotzer, Rockne S. O'Bannon ve Nelson McCormick ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Seri, King Size Productions ile birlikte CBS Studios tarafından çekiliyor ve Paramount Global Content Distribution tarafından dağıtılıyor. “'Evil', hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden oluşan hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

    Paramount+ orijinal senaryo dizisi başkanı Nicole Clemens, "Üçüncü sezon şu anda Rotten Tomatoes'ta %100 reytinge sahip ve tutarlı bir şekilde en çok izlenen ilk beş orijinal diziden biri. Platform için satın alma konusunda da bir itici güç oluşturuyor. Robert ve Michelle'in olağanüstü oyuncu kadromuzla dördüncü sezonda hayata geçirdikleri şeylerden dolayı daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top