Hesabım
    ‘Reservation Dogs’un İkinci Sezonundan Fragman

    Ödüllü komedi dizisi ikinci sezonuyla geri dönüyor

    FX, Oklahoma'daki bir Kızılderili rezervasyonunda yaşayan gençlerin hayatlarını takip eden hit komedi-drama Reservation Dogs'un ikinci sezonunun yeni fragmanını yayınladı. Yeni fragman bize önümüzdeki sezondan bekleyeceğimiz banal saçmalıklara ve küçük ama hassas anlara bir bakış sunuyor. Reservation Dogs'un ikinci sezonu 3 Ağustos 2022'de Hulu'da prömiyer yapacak.

    Yeni fragman, yol kenarındaki bir mağazanın içinden bir objeyle ile açılıyor, içi promosyon eşyalar, yenilik tişörtleri ve Kızılderililerin basmakalıp imajıyla süslenmiş diğer öğelerle dolu. Elva Guerra'nın canlandırdığı Jackie, "geceleri baykuşlarla yuhalayan, sabahları kartallarla süzülemez" gibi bilgece sözler söyleyen animatronik bir tıp adamının önünde duruyor. Animatronik'in bilge tavsiyesi, gösterinin kalbinde yer alan bazen suçlu ama çoğu zaman komik karakterlerin devam eden maceralarına dalan fragmanın ön planında yer alıyor.

    İkinci sezon, eşit derecede iç açıcı ve eğlenceli görünüyor; Hikayenin merkezindeki gençler, genç olmayı ve onunla birlikte gelen tüm eğlenceyi dengelemekle birlikte, her şey üst üste geldiğinde dünyadaki yerlerini bulmak gibi daha ciddi sorunlarla uğraşıyor. Dizi, dayandığı Oklahoma'da çekildi ve neredeyse tamamen Yerli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibine sahip. Gösterinin ilk sezonu hem eleştirmenler hem de izleyiciler arasında bir Peabody Ödülü ve iki Independent Spirit Ödülü kazanarak bir hit oldu. Dizi ayrıca Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülleri ve Altın Küre'ye aday gösterildi.

    Reservation Dogs'un kadrosunda Devery Jacobs, D'Pharaoh Woon-A-Tai, Lane Factor ve Paulina Alexis yer alıyor. Dizide tekrar eden oyuncular arasında Sarah PodemskiZahn McClarnon ve Dallas Goldtooth da var.  Seri ilk olarak 2021'de FX on Hulu markası altında yayınlandı. Reservation Dogs, 03 Ağustos 2022'de Hulu'da özel olarak prömiyer yapacak. Haziran ayında ikinci sezon için yeni bir promo ve poster yayınlandı. İkinci sezon, 03 Ağustos 2022'den 28 Eylül 2022'ye kadar uygulamada yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top