Hesabım
    HBO, ‘Gentleman Jack’ İçin Kararını Açıkladı

    Dizinin üçüncü sezonu için haber geldi

    HBO, yakın zamanda sezon finalini gerçekleştiren "Gentleman Jack"in iki sezonun ardından iptal edildiğini doğruladı. 19. yüzyılda Yorkshire'da geçen tarihi drama, gizli kodla yazılmış günlükleri nedeniyle genellikle "ilk modern lezbiyen" olarak anılan toprak sahibi ve sanayici Anne Lister'in (Suranne Jones) hayatına ve kadınlarla olan ilişkilerine dayanıyor.

    BBC One ile ortak yapım olan “Gentleman Jack”te, Sophie Rundle, Joe Armstrong, Amelia Bullmore, Rosie Cavaliero, Gemma Whelan, Gemma Jones, Timothy West ve Tom Lewis yer alıyor. Kanaldan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; “HBO, 'Gentleman Jack'in üçüncü sezonuyla ilerlemeyecek. Bu yolculuğa beş yıldan uzun bir süre önce başladığımızda, dizinin yaratıcısı Sally Wainwright'ın benzersiz bir şekilde çekici bir vizyona sahip olduğunu biliyorduk ve Anne Lister'ın yolculuğunun izleyicilerde nasıl yankı uyandırdığını görmek son derece memnuniyet vericiydi. Sally'ye, kusursuz Suranne Jones ve Sophie Rundle'a ve Anne ve Ann'in hikayesini hayata geçirdikleri için tüm oyuncu kadrosuna ve ekibe inanılmaz derecede minnettarız. Ayrıca BBC ve Lookout Point'teki ortaklarımıza iki olağanüstü sezondaki işbirlikleri için teşekkür etmek istiyoruz."

    Dizinin ilk sezon prömiyeri 2019 baharında HBO ve BBC One'da yapıldı. İkinci sezonu 25 Nisan'dan 13 Haziran'a kadar HBO'da yayınlandı ve sekiz bölümden oluşuyordu. “Gentleman Jack”in yürütücü yapımcı kadrosu Wainwright, Jones, Faith Penhale ve Laura Lankester yer alıyor. Phil Collinson yapımcı olarak hizmet veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top