Hesabım
    ‘Criminal Minds’, Paramount Plus'la Geri Dönüyor

    Efsane suç dizisinin hayranlarına müjdeli haber geldi

    Criminal Minds” devamı sonunda Paramount Plus'ta ilerliyor. Uzun süredir devam eden CBS orijinli dizinin devamının platformdan 10 bölümlük bir sipariş aldığı kaynaklarca doğrulandı. Projenin ilk olarak 2021'in başlarında geliştirilmekte olduğu bildirildi, ancak, dizi yıldızı Paget Brewster o yılın ilerleyen günlerinde sosyal medyada projenin "ölü" göründüğünü söyledi.

    Jeff Davis tarafından yaratılan “Criminal Minds”, 2005 yılında başlayan ve 15 sezon ve 324 bölüm süren bir dizi olarak CBS için inanılmaz derece popüler bir yapımdı. Yayın zamanının çoğunda CBS'in en çok izlenen programlarından biri olarak kaldı. Dizi, yayıncıdaki macerasını Şubat 2020'de tamamladı. Dizi, Davranış Analizi Birimi için çalışan bir FBI profil uzmanını ve ekibini takip etti.

    Dizi boyunca, oyuncu kadrosunda Mandy Patinkin, Shemar Moore, Joe Mantegna, Aisha Tyler, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Lola GlaudiniPaget Brewster ve diğerleri gibi yıldızlar yer aldı. Hikayeden iki yan ürün de ortaya çıkardı: “Criminal Minds: Suspect Behavior” ve “Criminal Minds: Beyond Borders”. Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Tyler ve Brewster'ın 10 bölümlük bir sipariş aldığı bildirilen canlanma için geri dönmeleri bekleniyor.

    CBS şovunun birçok sezonunda showrunner olarak görev yapan Erica Messer de geri dönüyor. Kaynaklar ayrıca, orijinal dizinin bölümsel biçimini takip etmek yerine, yeni dizinin daha serileştirilmiş bir yaklaşım izleyeceğini ve ekibin sezon başına bir vakayı çözmeye çalışacağı söyleniyor. Bu sezon başına daha az bölüm sayısı anlamına da geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top