Hesabım
    Mad Men Yıldızı "Christina Hendricks"ten Yeni Dizi

    Başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu

    Christina Hendricks, Apple TV Plus'ta Edith Wharton'ın tamamlanmamış son romanı “The Buccaneers”a dayanan isimsiz bir drama dizisinin kadrosuna katıldı. Dizi, Katherine Jakeways tarafından yazılıp yaratıldı ve Susanna White yönetmenliğe bağlı. “Parası olan kızlar, gücü olan erkekler, yeni para ve eski sırlar” olarak tanımlanan dizi, 1870'lerin sıkı korseli Londra sezonunda Anglo-Amerikan kültürünü başlatan bir grup eğlenceyi seven genç Amerikalı kadını takip ediyor.

    Hendricks, korsan Nan (Kristine Froseth) ve Jinny'nin (Imogen Waterhouse) annesi Mrs. St. George'u oynayacak. Bir kadın olarak, para sahibi olmayı hayal etmeden önce bile topluluğun en güzel ve en hırslısıydı. Sonra, kocası Wall Street'te altın çaldığında, kendini en çılgın hayallerinin ötesinde bir varlıkta buldu ama onu oyalayan türden sosyal tırmanışa geçen bir yabancı olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Her şeyden önce, kızlarının mutlu olmasını istiyor ve yakında, herhangi biri için evliliğin bu mutluluğun anahtarı olmayabileceğini keşfedecek.

    Hendricks en çok AMC'nin “Mad Men” dizisinde Joan Harris'i oynamasıyla tanınıyor ve daha yakın zamanda NBC'nin “Good Girls” dizisinde Elizabeth Boland olarak rol aldı. “The Buccaneers” dizisinin oyuncu kadrosunda Hendricks, Froseth ve Waterhouse ile birlikte Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag ve Mia Threapleton yer alıyor. Yönetici yapımcılar arasında Jakeways, White, Beth Willis ve George Faber yer alıyor. Susanna White baş yönetmen. Şu anda İskoçya'da yapım aşamasında olan dizi, The Forge Entertainment tarafından Apple TV+ için yapılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top