Hesabım
    Fantastik Aile Dizisi Surfside Girls'ten Fragman

    "Surfside, kesinlikle garip bir yer."

    Apple TV+, küçük California sahil kasabasında doğaüstü olayları araştıran en iyi iki arkadaşın, tüm aileye yönelik bir hikayesi olan ve yakında çıkacak Surfside Girls dizisinin yeni fragmanını paylaştı. Bu fragman, kızların lanetli bir hazine, korsan hayaletler ve ne pahasına olursa olsun durdurulması gereken eski bir kötülüğü içeren bir gizeme kapıldığını gösteriyor. Yol boyunca, Surfside'ı kurtaracak çözümü bulmak için bireysel mantık ve hayal güçlerini birleştiriyorlar.

    Havalı yaz dizisi, 19 Ağustos'ta yayıncıda prömiyer yapacak. Video, en iyi arkadaşlar Sam (YaYa Gosselin) ve Jade (Miya Cech)'in memleketleri Surfside'a küçük bir girişle başlıyor. Sahil kenarında yer alan Surfside, özellikle her iki kızın da katıldığı sörf olmak üzere yaz eğlencesi için pastoral bir ortam. Bir gün, sahilde otururken, kıyıya vuran kumda bir altın sikke görürler. Madeni paranın keşfinden itibaren, kasabada işler sarpa sarmaya başlar. Işıklar yanıp sönmeye başlar, bölge sakinleri tedirgin olur ve kızların içinde, bir korsan hayalet keşfetmesi için yeni bir mağara açılır. Yeni ruh arkadaşları Remy (Spencer Hermes-Rebello), hazinenin gerçekten lanetli olduğunu ve dibine inemezlerse eski bir kötülüğün serbest bırakılacağını açıklar.

    Tüm entrikalarına, kitaplıkların arkasındaki gizli odalara, antik sembollere ve korsan hayaletleriyle dolu gemilere rağmen, gösterinin genel havası bir yaz eğlencesi kıvamında. Kızlar, yol boyunca yeni arkadaşlarla tanışır ve onları gizemi çözmeye yaklaştıran ipuçlarını bulmaktan zevk alır. Her şeyden çok, birbirinden çok farklı iki ana karakter arasındaki ilişkiye ve onları Surfside'ın başına bela olan doğaüstü olaylara taşıyan dostluklarına odaklanıyor.

    Surfside Girls, yazar Kim Dwinell'in aynı adlı popüler IDW çizgi roman serisine dayanıyor. WGA Ödülü sahibi May Chan, Alex Diaz ve Julie Sagalowsky Diaz ile birlikte uyarlamanın baş yapımcılığını ve yazarlığını, yürütücü yapımcılığını ve ortak yapımcılığını üstleniyor. Serinin ilk iki bölümünün yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını America Young (Roswell, New Mexico, Legacies) üstlenecek. Surfside Girls, 19 Ağustos'ta Apple TV+'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top