Hesabım
    ‘Bridgerton’ın Kadrosuna Üç Yeni İsim Dahil Oldu

    Rekortmen dizinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor

    Netflix'in rekorlar kıran dizisi Bridgerton, üçüncü sezonunda bazı yeni yüzleri ağırlıyor. Shondaland romantizmi, Londra'da prodüksiyona başlayan, önümüzdeki sezon için kadroda yer alan topluluğa Daniel FrancisSam Phillips ve James Phoon'u ekledi. Bridgerton'ın üçüncü sezonu, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) ve Colin Bridgerton (Luke Newton) arasındaki aşk hikayesine odaklanacak.

    Yeni sezon, Penelope-Colin hikayesinin kitabın odak noktası olduğu Julia Quinn'in roman serisinin bir uyarlaması olacak. Bridgerton ayrıca, görevi Chris Van Dusen'den devralan Jess Brownell adında yeni bir showrunner'a sahip olacak. Francis (Stay Close, Once Upon a Time) girdiği her odayı aydınlatan karizmatik bir adam olan Marcus Debling'i oynayacak. Ton'daki bazı anaerklerin dikkatini, diğerlerinin öfkesiyle birlikte çekiyor.

    Phillips (The Crown), sıra dışı ilgi alanlarına sahip, ancak zenginlik ve tuhaflıklarını destekleyen bir unvanı olan güler yüzlü bir aristokrat Lord Debling'i oynayacak. Böylece, evlenmek isteyen genç kadınların ilgisini çekmeyecek. Phoon (Harry Potter ve Lanetli Çocuk) ise biraz zekası olmayan ama ciddi bir yakışıklılığıyla bunu telafi eden Dankworth'u oynayacak. Brownell, Bridgerton'ı Shonda Rhimes, Betsy BeersTom Verica ve Van Dusen ile birlikte yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top