Hesabım
    ‘Mayans M.C.’, Beşinci Sezon Onayı Aldı

    FX dizisi macerasına devam edecek!

    Motorları hızlandırın! FX, drama dizisi “Mayans M.C”yi beşinci sezon için yeniledi. Duyuru, programın dördüncü sezon finalini yayınlamasından bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra geldi. Kanal, pazar günü San Diego Comic-Con'da serinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Elgin James tarafından yapılan bir açıklama ile haberleri paylaştı.

    “Mayans M.C.”nin beşinci sezonu 2023'te prömiyer yapacak. Yenilemeye ek olarak, Disney Television Studios'un bir bölümü olan 20th Television'ın başkanı Karey Burke, James'in şirketle çok yıllı yeni bir anlaşmaya vardığını da paylaştı. Burke yaptığı açıklamada, "Elgin, aynı anda birden fazla yerde yönetmen, showrunner ve yazar olarak neredeyse imkansız olan görevi başarmış vizyoner bir lider. Aynı zamanda hem kamera önünde hem de arkasında yükselen seslerin ve genç hikaye anlatıcılarının tutkulu bir şampiyonu, bu da onunla iş yapmayı sevmemizin bir başka nedeni. Yapamayacağı neredeyse hiçbir şey yok ve ona sahip olduğumuz için minnettarız." dedi.

    James yaptığı açıklamada, "20th benim evim. İleriye doğru birlikte neler yaratabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum ve 'Mayans' ailesinin her bir üyesi,en üstten en alta her bir kişi, kanlarını ve terlerini 'Mayans' setinde, ekranda özel bir şey yapmak için harcadılar.” dedi. “Mayans M.C.”, ilk olarak Eylül 2018'de gösterime girdi. Dizi, 20th Television and FX Productions'tan geliyor ve Kurt Sutter ve James, ortak yaratıcıları ve ortak yapımcıları olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top