Hesabım
    'The Flash'ın Final Sezonu Belli Oldu

    The Flash, yayın hayatına ne zaman veda edecek?

    The Flash”, The CW'de dokuzuncu sezonuyla sona erecek. Sevilen DC dizisinin 9. sezonunun çekimlerine eylül ayında başlanacak ve final sezonunun 2023'te başlaması planlanıyor. Sezon 13 bölümden oluşacak. Serinin baş yapımcısı ve showrunner'ı Eric Wallace, "İzleyicileri cesaret, mizah ve gösteriyle dolu duygusal bir yolculuğa çıkarırken Central City'yi kurtarmak için dokuz yılımız vardı. Şimdi, Barry Allen son yarışı için başlangıç ​​kapısına ulaştı." dedi.

    The Flash olarak Grant Gustin başrolde yer alırken, 8. sezonun kadrosunda Jesse L. Martin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Danielle Nicolet, Kayla Compton ve Brandon McKnight yer alıyor. Greg Berlanti, Geoff Johns ve Andrew Kreisberg seriyi geliştirdi. Berlanti, Sarah Schechter ile birlikte Berlanti Productions aracılığıyla yapımcılık yapıyor. Daha önce belirtildiği gibi, Wallace bir yönetici yapımcı, Warner Bros. Television ise stüdyo olarak hizmet veriyor.

    Dokuzuncu sezonunun tamamlanmasının ardından, “The Flash”, özellikle yalnızca The CW'den çıkan şovlara bakıldığında, şimdiye kadar en uzun süredir devam eden CW şovlarından biri olacak. Buna karşılık “Supernatural” 15 sezon sürdü. “The Flash”, kanal geçişinden sonra CW'de yayınlanmaya başladı ve ilk bölümü 2014'te yayınlandı.

    "The Flash", aynı zamanda, "Arrow" (sekiz sezon) ve "Legends of Tomorow" (yedi sezon) gibi şovları geride bırakarak, The CW'nin modern DC şovlarının en uzun süreni oldu. "The Flash", yayınlandığı süre boyunca istikrarlı bir şekilde popülerliğini korudu ve sekizinci sezonu The CW'nin en çok izlenen sezonnlarından biri olarak bitirdi. Artık sona ermekle birlikte, The CW'deki mevcut DC şovları arasında “Superman & Lois”, “Stargirl” ve yakında çıkacak olan “Gotham Knights” yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top