Hesabım
    ‘Sexy Beast’in TV Versiyonundan Son Detaylar

    Dizinin başrol oyuncuları belli oldu

    Paramount Plus'ta yer alacak olan "Sexy Beast" prequel serisinin kadrosu tamamlanmak üzere. İngiltere yapımı dramada Gal Dove rolünde James McArdle (“Mare of Easttown”, “Angels in America) ve Don Logan rolünde Emun Elliot (“The Rig”, “The Gold), sırasıyla Ray Winstone ve Ben Kingsley'in filmdeki karakterlerinin gençliklerini oynayacak.

    Dizi, 90'ların Doğu Londra'sında iyi bir hayat yaşayan en iyi arkadaşlar ve küçük çaplı hırsızlar olan Gal ve Don'u takip ediyor. Seri, Gal ve Don'un karmaşık ilişkisini keşfedecek ve Gal, kendisini 1990'larda DeeDee'ye aşık olurken Londra suç dünyasının baştan çıkarıcı çılgınlığına inerken bulacak. Sarah Greene (“Dublin Murders”, “Normal People”), Gal'in tüm hayatını alt üst etme potansiyeline sahip, büyüleyici bir yetişkin film yıldızı olan Deedee'dir. DeeDee filmde Amanda Redman tarafından oynandı.

    Stephen Moyer (“Shots Fired”, “True Blood”) gangster dünyasında yükselen bir isim olan, Gal ve Don'a yüksek profilli bir soygunda eşlik etme şansı sunulan Teddy Bass olarak karşımıza çıkacak. Ian McShane, filmde Bass rolünü üstlendi. Tamsin Greig (“Episodes”, “Friday Night Dinner”) Don'un sert ve zorlu ablası Cecilia olacak. Diğer oyuncular arasında şu isimler yer alıyor: Eliza Bennett (“Dynasty”), Clea Martin (“Hanna”), Nicholas Nunn (“Kurban”), John Dagleish (“Üçüncü Gün”), Robbie Gee (“Anavatan”), Paul Kaye (“The Stranger”), Lex Shrapnel (“Infiniti”), Cally Lawrence (“Who Is Alice”), David Kennedy (“Hollyoaks”), Nitin Ganatra (“EastEnders”) ve Alice Bailey Johnson (“This Is Going”).

    Dizinin prodüksiyonu şu anda Liverpool'da devam ediyor. Dizi, yazar, showrunner ve yönetici yapımcı Michael Caleo'dan geliyor. Daniel O'Hara ayrıca birden fazla bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor. Sophie Gardiner ve Rupert Ryle-Hodges, Nicole Clemens ile birlikte Chapter One Pictures'ın yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Orijinal filmin yazarları David Scinto ve Louis Mellis de yapımcı olarak James Levison ile birlikte görev yapıyor. Serinin yapımcılığını Chapter One, Anonymous Content ve Paramount Global'ın uluslararası stüdyo bölümü olan VIS üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top