Hesabım
    ‘Obi Wan Kenobi’ Yıldızı Simone Kessell, ‘Yellowjackets’ın Kadrosunda

    Sevilen diziye önemli transfer!

    Ocak ayındaki finalinde “Yellowjackets” korkunç bir soru sordu: Lanet olası Lottie Matthews kim? Ve şimdi, Showtime'ın bir cevabı var. Dizinin ikinci sezonunun bu ay Vancouver'da yapımına başlanmasıyla birlikte kanal, yetişkin Lottie'yi yakın zamanda “Obi-Wan Kenobi”de Prenses Leia'nın annesi Breha Organa ve Our Flag Means Death'te Karasakal'ın annesi olarak rol alan Simone Kessell'in canlandıracağını duyurdu.

    İlk sezonda Courtney Eaton tarafından bir genç olarak oynanan Lottie, “Yellowjackets”in ana antagonisti olarak ortaya çıktı. "Sarı Ceketliler"in milli takımlara seyahat etmesi için ebeveynleri tarafından futbol takımına özel bir uçak verilen, zengin bir çocuk olan Lottie, gösterinin 1996 zaman çizelgesinin olduğu vahşi doğada uçak düştükten sonra anti-psikotik ilacını bırakmak zorunda kalmıştı.

    2021 zaman çizelgesinde, ilk sezonda gördüğümüz, yetişkin olarak hayatta kalanlar, Emmy adayları Melanie Lynskey (Shauna) ve Christina Ricci (Misty), Juliette Lewis (Natalie) ve Tawny Cypress (Taissa) idi. Ancak, sezon finalinde, Nat kendini öldürmek üzereyken, onun yerine dört eşofmanlı kişi tarafından motel odasından kaçırıldı. Nat'in eski sponsorunun onun için umutsuz bir sesli mesaj bıraktığını ve kısmen şöyle dediğini duyduk: Lottie Matthews de kim? Lottie, vahşi doğada ilaçları yüzünden grubun giderek bölücü bir üyesi haline geldi. Geleceğe dair vizyonları varmış gibi görünüyordu ve aralarında takipçiler çekmeye başladı.

    Sezonun son görüntüsü, arkasında Misty (Samantha Hanratty) ve Van (Liv Hewson) ile birlikte, bir ayının kanlı kalbini ağaç kütüğü bir sunağa yerleştiren Lottie'ydi. Daha önce, kızlar arasında yamyam bir şölene nezaret ederken görülen gizemli Boynuz Kraliçesi olduğu ortaya çıkmıştı. “Yellowjackets”, Jonathan Lisco ile birlikte yöneten Ashley Lyle ve Bart Nickerson tarafından yaratıldı.“Yellowjackets”, ilk sezonunda en iyi drama dizisi, yazarlık, yönetmenlik ve oyuncu seçimi de dahil olmak üzere yedi Emmy adaylığı kazandı. Ayrıca, Lynskey ve Ricci için oyunculuk adaylıkları da yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top