Hesabım
    Disney Plus'tan "Senden Daha Güzel" Sürprizi

    Disney Plus, FOX'la yerli dizi ortaklığı kuruyor

    14 Haziran'da ülkemizde yayın hayatına başlayan ve yeni eski birçok içerikleri adından söz ettirmeyi başaran dijital platform Disney+'ın sürprizleri devam ediyor. Yabancı dizilerin klasikleşen sezonlarını tekrar yayınlayan Disney Plus, şu an yayında olan yerli diziler için de bir planlama içine girdi ve FOX dizisi Senden Daha Güzel'le strat verdi.

    Senden Daha Güzel'in yayınlanan son bölümü iki gün boyunca Disney Plus'ta yayınlandı. Daha sonra FOX'ta yayınlanacak diğer diziler için de bu planın uygulanması bekleniyor. Dizilerin TV yayınından sonra Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşmaları ve yine belirli bir süre aktif olmaları bekleniyor. Bu yeniliğin ilk adımı olan 'Senden Daha Güzel' dizisi, bu projeyi 10. bölüm denemesi başlattı ve ilk bölüm oldu. Dizinin başrollerinde Cemre BayselBurak Çelik ve Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor. 

    Dizinin önceki bölümleri Disney Plus arşivine eklenirken son bölüm 2 günlük izleme süresiyle izleyicilere açıldı. Senden Daha Güzel'de babası ile Gaziantep'te yaşayan dermatolog olan Efsun'un huzurlu bir yaşamı vardır. Efsun'u ve babasını terk eden annesi, İstanbul'a yerleşerek Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Yıllardır görüşmediği annesinden haber alan Efsun, ölüm döşeğinde olan annesinin onunla görüşmek istediğini öğrenir. Annesini görmek için İstanbul'a giden Efsun, burada büyük bir sürpriz ile karşılaşır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top