Hesabım
    Christian Slater, ‘Spiderwick Chronicles’ Dizisinin Kadrosunda

    Disney Plus, dizi için yıldız transferini açıkladı

    Christian Slater, yaklaşmakta olan Disney+ uyarlaması “The Spiderwick Chronicles”ta önemli bir kötü adamı oynayacak. Dizi, ilk olarak Kasım 2021'de Disney+ Günü'nün bir parçası olarak duyurulmuştu. Tony DiTerlizzi ve Holly Black'in çok satan çocuk kitaplarından uyarlanan “The Spiderwick Chronicles”, Grace ailesini konu alıyor: İkiz kardeşler Jared ve Simon, kız kardeş Mallory ve anneleri Helen, büyük amcalarının evine taşınır ve kendi perilerine paralel olan bir peri dünyasını keşfederler.

    Slater, Mulgarath karakterini canlandıracak. Karakter, tüm devlerin yaptığı şeyi yapan büyük bir V Kötü Adam olarak tanımlanıyor. İnsanları yiyor, doyumsuz bir tüketme arzusuna sahip. Mulgarath, açlığını giderecek alçakça bir plan için Arthur Spiderwick'in Doğa Rehberi'ndeki sırlarını istiyor. Slater'ın son TV işleri arasında Netflix'teki “Inside Job”, Peacock'taki “Dr. Death” ve USA Network için “Dirty John: The Betty Broderick Story” yer alıyor. Daha önce USA Network dizisi “Mr. Robot”ta yer aldı ve 2016 yılında ödül kazandı. Slater ayrıca “Heathers”, “True Romance” ve “Interview with the Vampire” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    Yeni “Spiderwick Chronicles” dizisi Paramount Television Studios ve 20th Television'dan geliyor. Aron Eli Coleite showrunner olarak görev yapacak ve Coleite, Black, DiTerlizzi, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg ve Julie Kane-Ritsch yürütücü yapımcılık yapacak. Kat Coiro, ilk iki bölümün yönetmeni ve aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Seri, "The Field Guide", "The Seeing Stone", "Lucinda's Secret", "The Ironwood Tree" ve "The Wrath of Mulgarath" olmak üzere beş kitaptan oluşuyor. "Beyond the Spiderwick Chronicles" başlıklı bir yan seri ise üç romandan oluşuyor: “The Nixie’s Song”, “A Giant Problem” ve “The Wyrm King.”

    Kitapların film uyarlaması 2008'de çıktı ve başrollerde Freddie Highmore, Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, Martin Short, Nick Nolte ve Seth Rogen yer aldı. Mark Waters'ın yönettiği film, gişede 162.8 milyon dolar kazandı ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. 2008'de piyasaya sürülen kitapların bir video oyunu uyarlaması da var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top