Hesabım
    Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'lu "Dünyayla Benim Aramda"dan Yeni Fragman

    Disney+’ın yeni orijinal dizisi "Dünyayla Benim Aramda"nın yeni fragmanı bugün izleyiciyle buluştu.

    Disney+ Türkiye'nin 14 Eylül'de yayına girecek yeni dizisi "Dünyayla Benim Aramda" için heyecanlı bekleyiş tüm hızıyla sürerken yeni bir fragman daha izleyiciyle buluştu.

    Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer yaparken, senaryosunda Pınar Bulut imzası yer alıyor. Yayın tarihinin yaklaşmasıyla merakın giderek yükseldiği projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi başarılı isimler yer alıyor.

    "Dünyayla Benim Aramda", büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Popüler bir oyuncuyu canlandıran Buğra Gülsoy ve başarılı bir derginin genel yayın yönetmenine hayat veren Demet Özdemir’in ilişkilerinin mercek altına alındığı dizinin yayınlanan fragmanında duyulan “On beş milyon insan arasında bulduk birbirimizi ama aynı evin içinde kaybettik.” sözleri, seyirciye aşkta değişen dengelerle ilgili sürükleyici bir hikayenin sinyallerini veriyor.

    Oyuncuları ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken ‘Dünyayla Benim Aramda’ 14 Eylül’de sadece Disney+’ta! Şimdi abone olmak için tıklayın... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top