Hesabım
    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" Şimdi Prime Video’da!

    Prime Video’nun heyecanla beklenen dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" şimdi yayında!

    Orta Dünya’nın kapılarını yeniden aralayan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri şimdi Amazon Prime Video’da yayında!

    J.R.R. Tolkien'in yarattığı fantastik evrende geçen dizi, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerindeki olaylardan binlerce yıl öncesinde yaşananları anlatıyor. Orta Dünya’nın İkinci Çağı’na odaklanan “Güç Yüzükleri” izleyicileri büyük güçlerin hazırlandığı, krallıkların zaferlerle yükseldiği ve yıkıldığı, beklenmedik kahramanların sınandığı ve umudun ince ipliklere bağlı olduğu bir döneme götürüyor.

    Orta Dünya’ya geri dönen kötülükle yüzleşen bir dizi tanıdık ve yeni karakterin hikayesini izleyeceğimiz dizide; Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden Lindon'un görkemli ormanlarına, ada krallığı Númenor'dan, haritanın en uzak noktalarına kadar genişleyen tüm bu diyarların ve karakterlerin çağlar sonra bile hatırlanacak destanlar yaratmasına tanık olacağız.

    Güç Yüzükleri'nde, Yüzüklerin Efendisi serisinden hatırladığımız Galadriel’e, Morfydd Clark; Elrond’a ise Robert Aramayo hayat veriyor. Zengin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Maxim Baldry, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Lenny Henry, Markella Kavenagh, Simon Merrells, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker, Daniel WeymanDylan Smith ve Sara Zwangobani yer alıyor.

    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'ni Prime Video’da şimdi izlemek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top