Hesabım
    Samantha Morton ve Ruby Stokes "Burning Girls"ün Başrolünde

    Paramount gerilim dizisi "Burning Girls"ün oyuncu kadrosu tamamlandı.

    "The Walking Dead" yıldızı Samantha Morton ve "Bridgerton" yıldızı Ruby Stokes, Paramount'un yeni gerilim dizisi "Burning Girls"ün başrollerini paylaşacak. 

    C.J. Tudor tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlanan dizi, önceki kilisesinde yaşanan bir trajedinin musallat olduğu dul bir papaz yardımcısı olan Jack Brooks (Morton) ve asi genç kızı Flo'nun (Stokes) etrafında şekilleniyor. İkilinin yerleştiği Chapel Croft, yeni bir başlangıç için uygun bir yer gibi görünse de çok geçmeden topluluğun karanlık tarihini ve yabancılara karşı güvensizliğini ortaya çıkarır...

    Altı bölümlük "Burning Girls"ün senaryosu, polisiye ve gizem dizisi "The Bridge"in senaristleri (Broen/Broen) Hans Rosenfeldt ve Camilla Ahlgren tarafından kaleme alındı. Dizide ayrıca, Conrad Khan (Peaky Blinders), Rupert Graves (Sherlock), Elodie Grace Orkin (Stranger Things), John Macmillan (House of Dragon), David Dawson (The Last Kingdom) gibi oyuncular yer alıyor.

    1999'da "Sweet and Lowdown" ve 2003'te "In America" ile Oscar adaylığı alan Morton, kısa süre önce "Tales of the Walking Dead"de Alpha rolünü yeniden canlandırdı. Morton şimdilerde, Starz dönemi draması "The Serpent Queen"de Catherine de Medici olarak izleyici karşısına çıkıyor. Ruby Stokes ise son olarak Netflix'in yakında yayınlanacak olan aksiyon macera dizisi "Lockwood & Co"da rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top