Hesabım
    Stranger Things Yıldızı Sadie Sink'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Sink, son olarak Brendan Fraser'lı "The Whale"de rol aldı.

    Netflix'in "Stranger Things" dizisinde canlandırdığı Max Mayfield rolüyle tanınan Sadie Sink'in sıradaki projesi belli oldu. Genç oyuncu, "Berlin Nobody" adlı gerilim filminde rol alacak. 

    Jordan Scott tarafından yazılan ve yönetilecek olan "Berlin Nobody"de başrolleri Eric Bana (Hulk, Munich) ve Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049) üstleniyorlar. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Fatih Akın'ın "The Golden Glove" filminde başrolde oynayan Alman oyuncu Jonas Dassler yer alıyor. Projenin başlangıcında Sadie Sink'in rolü için Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) ile anlaşılmıştı ancak Shipka projeden çalışma takvimindeki çakışma nedeniyle ayrıldı.

    "Berlin Nobody" kült zihniyeti salgını konusundaki araştırmalarını ilerletmek için Berlin'e yerleşen sosyal psikolog Ben Monroe'yu (Eric Bana) takip ediyor. Ben Monroe kendisini Alman kültizmine kaptırırken, asi genç kızı Mazzy (Sadie Sink), gizemli ve esrarengiz bir yerel çocukla (Jonas Dassler) arkadaşlık etmeye başlar. Film, Nicholas Hogg'un 2015 tarihli Tokyo romanından uyarlandı. 

    Son dönemin dikkat çeken isimlerindne biri haline gelen Sadie Sink, son olarak Daren Aronofsky imzalı "The Whale" filminde rol aldı. Venedik Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlanan "The Whale"in başrolünü Brendan Fraser üstleniyor. Sadie Sink ise filmde Fraser'ın karkaterinin genç kızına hayat veriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top