Hesabım
    Pretty Little Liars: Original Sin 2. Sezon Gelecek mi?

    Dizi yeni sezon onayını alabildi mi?

    Karanlık sırlar, küçük yalanlar HBO Max'te yayınlanmaya devam edecek. Pretty Little Liars: Original Sin platformdan 2. sezon onayı aldı! HBO Max Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey konu ile ilgili şunları söyledi; "Dizinin hem eleştirmenler, hem de hayranlar tarafından beğenilmesinden inanılmaz gurur duyuyoruz. İzleyiciler Pretty Little Liars: Original Sin'in karanlık ve korku dolu tonunu benimsediler. Pretty Little Liars'ın mirasını sürdürmekten heyecan duyuyoruz."

    İlk sezonda Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Eric Johnson, Alex Aiono ve Lea Salonga'yı izlemiştik. 2. sezon için tüm ekibin geri dönmeyeceği aşikar, ancak dizi kimlerle yola devam edecek henüz bilmiyoruz.

    İlk sezon finali, herhangi bir iptal ihtimaline karşı hikaye bir yere bağlanmıştı ancak, devam etme ihitmali de göz önüne alınarak bir açık kapı bırakılmıştı. Zira önümüzdeki yaz Discovery+ ile birlşemesi beklenen HBO Max'in dizilerin maliyetlerini düşürme planında olduğu söyleniyordu. Tüm bunlar göz önüne alındığında dizinin geri dönüp dönemeyeceği de soru işaretiydi, ancak bugün gelen haber küçük yalancıların en az bir sezon daha, ortalığı karıştıracaklarını garantiledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top