Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi Yıldızlarından "The Rings of Power" Kadrosuna Destek

    Frodo, Sam, Merry ve Pippin bu kez Güç Yüzükleri'ne yönelen ırkçı eleştirilerin karşısında birleşti...

    Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi film serisinin yıldızları, "Lord of the Rings: The Rings of Power" dizisine yönelen ırkçı tepkilere karşı, kapsayıcılık vurgusu yapmak için bir araya geldi.

    Dizinin ilk bölümüyle Amazon Prime Video'da prömiyer yapmasının üstünden yaşnızca bir hafta geçti, fakat eleştiriler oyuncu seçimleri başladığından beri devam ediyor. Bazı hayranlar, J.R.R. Tolkien tarafından yaratılan fantastik evrene aykırı olduğunu düşündükleri için dizide siyahi elf, cüce gibi karakterlerin yer almasından memnun değiller.

    Diğer yandan hem dizinin hayranlarından hem de sinema ve televizyon dünyasından pek çok kişi The Rings of Power kadrosuna destek veriyor. Diziye en büyük ve en anlamlı destek ise orijinal Yüzüklerin Efendisi serisinin Hobbitlerinden geldi. Elijah WoodDominic Monaghan ve Bill Boyd, bir araya gelerek Orta Dünya canlılarının kulaklarını çeşitli cilt tonlarında gösteren tişörtlerle fotoğraf çektirdi. Elijah Wood fotoğrafı "Hepiniz hoş geldiniz" mesajıyla paylaştı.

    Sean Astin de aynı desenin yer aldığı şapkasıyla poz verdiği fotoğrafını paylaşarak ekibe desteğini sundu. 

    The Rings of Power'da Elf savaşçısı Arondir'i oynayan Ismael Cruz Córdova, Wood'un tweetine "Çok sevgiler." mesajıyla yanıt verdi. Cruz Córdova kısa süre önce, sosyal medyada kendisine karşı yalnızca "saf nefret söylemi" sergileyen ırkçı trollerle savaşmak zorunda kaldığından bahsetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top