Hesabım
    "The Handmaid's Tale"den Final Kararı

    Dizi 6. sezonuyla final yapacak.

    Beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan "The Handmaid's Tale" dizisi altıncı sezon onayını aldı. Altıncı sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı açıklandı. 

    Margaret Atwood tarafından yazılan klasik distopik romandan uyarlanan, Elizabeth Moss başrollü dizinin beşinci sezonu 14 Eylül'de Hulu'da prömiyer yapacak. Yeni sezonun ilk iki bölümü, ilk kez Toronto Film Festivali'nde tüm ekibin katılımıyla görücüye çıktı. 

    Hulu'nun yayınladığı resmi özete göre, beşinci sezonda June kimliğini ve amacını yeniden tanımlamaya çalışırken Komutan Waterford'u öldürmenin sonuçlarıyla karşı karşıya kalacak. Dul kalan Serena'yı Gilead'in etkisi Kanada'ya yayılırken Toronto'daki profilini yükseltmeye çalışırken göreceğiz.

    Diğer yandan Komutan Lawrence, Gilead'de reform yapmaya ve iktidarı yükseltmeye çalışırken Nick ve Lydia Teyze ile birlikte çalışacak. June, Luke ve Moira ise Hannah'yı kurtarma ve yeniden bir araya getirme görevlerine devam ederken Gilead ile uzaktan savaşmaya devam edecekler.

    2017'de En İyi Drama ödülü de dahil olmak üzere 15 Emmy kazanan "The Handmaid's Tale" Bruce Miller tarafından yaratıldı. Miller şu anda yine Hulu için, "The Handmaid's Tale"in devamı niteliğindeki "The Testaments" dizisini geliştiriyor. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top