Hesabım
    Star Wars Dizisi "Andor"dan Yeni Altyazılı Fragman

    21 Eylül'deki prömiyerden önce "Andor"dan son fragman yayınlandı.

    Disney, hafta sonunda gerçekleştridği D23 etkinliğinde birçok yeni yapımın fragmanlarını paylaştı. Lucasfilm'in panelindeki en dikkat çeken fragmanlardan biri de merakla beklenen "Andor" dizisinden yayınlan son fragman oldu. 

    Diziyi "24 bölümlük bir casus gerilimi" olarak tanımlayan yapımcı Kathleen Kennedy, ikinci sezon için prodüksiyona çok yakında başlayacaklarını doğruladı. "Andor" ilk üç bölümüyle 21 Eylül'de Disney+'ta izleyiciyle buluşacak. Disney+'a şimdi indirimli fiyatlarla abone olmak için tıklayın...

    2016 tarihli "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" filminden önce yaşananları anlatacak olan "Andor"da Cassian Andor karakterine filmde olduğu gibi Diego Luna hayat veriyor. Luna ayrıca, "Rogue One" ortak yazarı Tony Gilroy tarafından yaratılan dizinin yürütücü yapımcılığını yapıyor. Yapımcı Kennedy gibi dizinin sinematik etkisine vurgu yapan Luna, "Andor"u "bir devrimcinin uyanışı hakkında, on iki bölümlük dev bir film" olarak özetliyor. 

    Diziede ayrıca, Saw Gerrera rolüne geri dönen Forest Whitaker ile birlikte Genevieve O'ReillyStellan SkarsgårdAdria ArjonaDenise GoughKyle Soller ve Fiona Shaw gibi isimler rol alıyor. Star Wars evreninin daha karanlık, daha sert tarafını gösteren dizinin ikinci sezonunda anlatılacak olaylar doğrudan "Rogue One"daki olaylara bağlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top