Hesabım
    Disney+’ın Yeni Dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın Ön Gösterimi Gerçekleşti

    Merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda'nın ilk bölümü de bugün platformda yayında!

    İlk orijinal yapım Kaçış'ın ardından, Disney+’ın Demet ÖzdemirBuğra GülsoyHafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’i buluşturan yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın ön gösterimi gerçekleşti. Dizi bugün 2 bölümüyle birden Disney+’ta seyirci ile buluşuyor.

    Disney+'a abone olmak için tıklayın...

    Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı ve Hülya Gezer'in yönettiği Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın ön gösterimi gerçekleşti. Oyuncuları ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken ‘Dünyayla Benim Aramda’, ön gösterimde izleyenlerden büyük beğeni topladı.

    Gecede dizinin oyuncuları basının karşısına geçerek yapımla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Dünyayla Benim Aramda’nın hepimiz için büyük önemi var. Çok çalıştığımız ve her anından da çok keyif aldığımız bir süreç geçirdik. Dizimizi izleyenlerin 8 bölümlük hikaye boyunca kendi hayatlarından kesitler bulacağına inanıyoruz. Bu bir aşk hikayesi değil, ilişki hikayesi… Projemizi artık izleyicilerimize emanet ediyoruz.”

    Yayın günü uzun süredir heyecanla beklenen dizi bugün ilk iki bölümüyle Disney+’ta seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde yer alan Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger ile İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor’un kadrosunda yer aldığı ‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının, ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

    Disney+'a abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top