Hesabım
    "Dark" Ekibinin Yeni Dizisi "1899"dan İlk Poster Yayınlandı

    "Bildiklerimiz sadece okyanusta bir damla."

    Netflix'in çok sevilen gizem ve gerilim dizisi "Dark"ın yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese'nin merakla beklenen yeni dizisi "1899"dan ilk poster yayınlandı. Dizi Netflix'te izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

    İlk sezonu sekiz bölüm olacak olan "1899", Yeni Kıta'ya ulaşmaya çalışan Avrupalı göçmenlerle dolu bir gemide geçen gizemli olayları anlatacak. New York'a doğru yol almakta olan gemide, yeni bir gelecek umuduyla birleşen farklı geçmişlere ve milletlere sahip yolcuların heyecanı, açık dneizde aylardır kayıp olan ikinci bir gemi keşfetmeleriyle bölünür ve yolculuk adeta kabusa dönüşür...

    İzleyicilere tıpkı "Dark" gibi, zihinlerin fazla mesai yapmasına neden olacak gizemli bir atmosfer sunma vaadiyle gelen dizinin hareketli posteri Netflix tarafından "Bildiklerimiz sadece okyanusta bir damla." sloganıyla paylaşıldı. Posterin üstünde ise "Kaybolan elbet bulunacak" ifadesi yer alıyor.

    "1899"un uluslararası oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Emily BeechamAneurin Barnard, Andreas PietschmannMiguel BernardeauMaciej MusialLucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie CraigClara Rosager, Maria ErwolterYann GaelMathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Fflyn Edwards, Alexandre W Guillaume, Anton Lesser ve Jonas Bloquet yer alıyor. Çok dilli bir drama olarak tasarlanan dizide tüm oyuncular ana dillerinde konuşuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top