Hesabım
    Charlie Hunnam'lı Gerilim Dizisi "Shantaram"dan İlk Fragman!

    Apple'ın merakla beklenen dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Apple TV+, yaklaşan gerilim dizisi "Shantaram" için ilk fragmanı yayınladı. Başrolünü "Sons of Anarchy" yıldızı Charlie Hunnam'ın üstlendiği dizi, ilk üç bölümüyle 14 Ekim'de yayınlanacak.

    Gregory David Roberts’ın destansı romanından uyarlanan "Shantaram" eski bir suçlunun Avustralya hapishanelerinden Bombay'ın kenar mahallelerine uzanan hikâyesini anlatacak. Fragmanda, Hunnam'ı hapishaneden kaçan ve özgür kalmak için dünyanın yarısını katetmesi gerektiğini fark eden Lin Ford olarak görüyoruz. Kendisini Bombay'da bulan burada yavaş yavaş yeni bir hayat kuruyor olsa da, kimsenin sonsuza kadar gizli kalamayacağını çok geçmeden ve zor yoldan keşfeder...

    Buna ek olarak, fragman dizinin gerilimli yönlerini, özellikle de Ford'un, anlaşmasının ne olduğunu merak etmemize neden olan cümleleri sık sık ağzından kaçıran Karla Saaranen (Antonia Desplat) ile olan ilişkisini göz önüne sererek merak uyandırıyor. Ayrıca Ford'un aranan bir adam olmasına rağmen Bombay'da kurtuluşa giden bir yol bulduğunu, bir kez daha kaçmak zorunda kalırsa hayatını daha da zorlaştıracağını görüyoruz. 

    "Hannibal" ve "Punisher" dizilerinin senaristi ve yapımcısı Steve Lightfoot ile "Top Gun: Maverick" senaristi Eric Warren Singer tarafından yaratılan dizide ayrıca Shubham Saraf, Elektra Kilbey, Fayssal Bazzi, Luke PasqualinoAlexander Siddig gibi isimler rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top