Hesabım
    Yeni Karate Kid Filmi "Cobra Kai" ile Bağlantılı Olmayacak

    Cobra Kai dizisinin yaratıcısı yeni film hakkında açıklamalarda bulundu.

    Sony Pictures'ın 2024 yılında vizyona girecek yeni bir Karate Kid filminin duyurusunu yapması, yeni filmin Netflix'te devam eden ve çok sevilen "Cobra Kai" dizisiyle bağlantılı olup olmayacağı sorularına yol açtı. Dizinin ortak yaratıcısı Jon Hurwitz, Twitter'dan yaptığı açıklamayla iki yapımın bağlatılı olmayacağını duyurdu. 

    Hurwitz, "orijinal Karate Kid serisinin geri dönüşü" olarak adlandırılan film hakkında "Çocuklar ve ben Karate Kid ve Cobra Kai filmleri yapmayı çok isterdik ve bir gün yapmayı umuyoruz. Ama bu film bizden değil ve Cobra Kai kadrosuna odaklanmıyor. Bu konuda pek bir şey bilmiyorum ama iyi dileklerde bulunuyorum" ifadelerinde bulundu.

    Şu an itibariyle projede herhangi bir yıldız ya da yönetmen bulunmuyor. Yorumlar Cobra Kai yıldızları Ralph Macchio ve William Zabka'nın yanı sıra orijinal üçlemenin oyuncularının da projeye dahil olmadığını öne sürüyor. Filmin, Pat Mortia'nın ünlü karate ustası karakteri Bay Miyagi'nin ilk günlerini gösteren bir prequel olabileceğine dair bazı söylentiler var ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. 

    "Cobra Kai"nin beşinci sezonu kısa süre önce Netflix'te yayınlandı. Sevilen dizinin altıncı sezonuyla devam edipetmeyeceği henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top