Hesabım
    Andor'un 2. Sezonu Ne Zaman Gelecek?

    Disney+'ta bugün yayına başlayan Star Wars dizisi Andor'un yaratıcısı 2. sezon hakkında konuştu...

    Star Evreni'nin yeni dizisi Andor bugün ilk 3 bölümüyle Disney+'ta prömiyerini yaptı. Uzun zamandır merakla beklenen dizi ilk bölümleriyle olumlu yorumlar alırken, ikinci sezonun gelip gelmeyeceği merak ediliyor. 

    Andor ve diğer tüm Star Wars içeriklerini izlemek için Disney+'a abone olun...

    Dizinin yazarı ve yaratıcısı Tony Gilroy, geçtiğimiz günlerde The Wrap ile gerçekleştirdiği röportajda dizinin ikinci sezonu için umut verici açıklamalar yaptı. Andor üzerinde ne kadar süre çalışmış olacağını açıkladığında konu Gilroy'un gelecek planlarına da geldi. "İşim bittiğinde 26 saatlik 'Yıldız Savaşları' içeriğine sahip olacağım" diyen Gilroy, "Daha iki yılım var. Kasım'da ikinci kısım için çekimlere başlıyoruz" açıklamasını yaparak hayranları sevindirdi.

    Ancak yine de, izleyicilerin ikinci sezona kavuşması için önlerinde uzun bir zaman var. Çekimlerin Kasım ayından 2023'ün Ağustos'una kadar süreceğini belirten Gilroy, ilk sezonun post-prodüksiyon sürecinin bir yıl sürdüğüne dikkat çekti. Yani Andor'un ikinci sezonu en erken 2024 sonbaharında izleyiciyle buluşacak. 

    Tony Gilroy, Star Wars evrenine 2016 yılında ortak senaristliğini yaptığı "Rogue One: A Star Wars Story" ile dahil oldu. Diego Luna'nın Cassian Andor karakteri de ilk kez Rogue One'da izleyici karşısına çıktı. Dizide Cassian Andor karakterine geri dönen Diego Luna ile birlikte Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top