Hesabım
    Vince Gilligan'ın Yeni Dizisi Apple TV+'tan İki Sezonluk Sipariş Aldı

    Vince Gilligan'ın Rhea Seehorn başrollü yeni dizisi, Apple TV+ta yayınlanacak.

    Apple TV+, Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan'ın, başrolünde Better Call Saul'un yıldızı Rhea Seehorn'un yer alacağı yeni projesi için iki sezonluk sipariş verdi. Henüz resmi adı belli olmayan dizi, gerçekçi bir drama olacak.

    Arka arkaya hem eleştirmenlerden, hem de izleyicilerden tam not alan iki diziye imza atan, Breaking Bad'in yaratıcısı, Better Call Saul'un da ortak yaratıcılarından olan Gilligan, bu kez gücünü Better Call Saul'da da yer alan ve buradaki rolüyle Emmy adayı olan Rhea Seehorn ile birleştirecek.

    Deadline'ın geçtiğimiz ay yaptığı habere göre Vince Gilligan'ın yeni dizisinin senaryo okuması için çok sayıda kanal ve platform sıraya girmişti ve birden fazla teklif almıştı. Bölüm başına 13,5-15 milyon dolar gibi yüksek bir bütçe arayan Gilligan, aradığı bütçeyi Apple TV+ta bulmuş gibi görünüyor.

    Proje için büyük heyecan duyan Apple TV+, Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht'in Gilligan ile uzun süredir devam eden ilişkisi nedeniyle en başından beri güçlü bir rakip olarak görülüyordu. Gilligan konuyla ilgili şunları söyledi; “15 yıl sonra, anti-kahramanlar yazmaya bir ara vermenin zamanının geldiğini düşündüm ve kim Rhea Seehorn'dan daha parlak bir kahraman olabilir? Başrolde yer aldığı bir dizinin üzerinden çok zaman geçti ve onunla birlikte çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Zack Van Amburg, Jamie Erlicht ve Chris Parnell ile yeniden bir araya gelmek ne güzel bir uyum. Jamie ve Zack, yıllar önce Breaking Bad'e evet diyen ilk iki kişiydi, Apple'da harika bir ekip kurdular, onlarla iş yapmaktan heyecan duyuyorum."

    Dizinin konusu ile ilgili henüz herhangi bir bilgi olmasa da, fonunu yine suç ve uyuşturucu dünyasından alması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top