Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

    "The Witcher" 3. sezon ve "The Witcher: Blood Origin"in yayın tarihleri belli oldu.

    Netflix'in küresel fan etkinliği TUDUM 2022, Cumartesi günü gerçekleşti. Sunumlarda merakla beklenen dizilerden ve filmlerden fragmanlar, kamera arkası görüntüleri ve özel videolar yer aldı. "The Witcher" 3. sezonun ve prequel dizisi "The Witcher: Blood Origin"in yayın tarihleri de etkinlikte paylaşılan ilk resmi posterlerle belli oldu. 

    Andrzej Sapkowski'nin, aynı adlı popüler oyun serisine de ilham veren kitaplarından uyarlanan ve Henry Cavill’ın Rivyalı Geralt karakterini canlandırdığı "The Witcher" 3. sezonuyla 2023 yazında seyirciyle buluşacak. "The Witcher: Blood Origin" ise 25 Aralık'ta Netflix'te olacak.

    2019’da başlayan "The Witcher"ın ilk iki sezonunda Henry Cavill’ın canavar avcısı Rivyalı Geralt’a dönüşümüyle birlikte, Prenses Ciri (Freya Allen) ve Yeneffer (Anya Chalotra) ile ilişkisini gördük. İlk sezondaki olayların ardından yolları ayrılan karakterler, ikinci sezonda yeniden birleşti. 2023'te yayınlanacak yeni sezon ise serinin Nefret Çağı adlı romanında yer alan olaylar etrafında gelişecek. 

    Netflix'in, ana marka olan "The Witcher"ın yeni sezonunu ileri bir tarihe atıp, prequel dizisini 25 Aralık'ta yayınlayacak olması bu yeni yapıma da çok güvendiğini gösteriyor. Geralt'ın macerasından çağlar öncesinde geçen "The Witcher: Blood Origin" ilk Witcher'ın yaratılışını anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top