Hesabım
    "The Boys" 3. Sezondan Kamera Arkası Videosu Yayınlandı

    Amazon Prime Video'nun hit dizisi dördüncü sezonuyla devam edecek.

    Bir süre önce sona eren "The Boys" üçüncü sezonunun ardından kamera arkası videosu yayınlandı. Dizinin resmi Twitter hesabının paylaştığı videoda, Jack Quaid, Karl Urban, Antony Starr, Erin MoriartyJensen Ackles ve diğer isimlerin üçüncü sezon çekimleri sırasındaki eğlenceli anları görülüyor. 

    2019 yılında yayına başlayan "The Boys"un üçüncü sezon prömiyerindeki izleyici sayısı bir önceki sezona göre %17 artmış ve çok geçmeden dördüncü sezon onayı gelmişti. Amazon'a göre, üçüncü sezonun tamamında dünya çapındaki izleyici kitlesi, ilk sezona göre %234 arttı. Sony Pictures Television tarafından üretilen ve şu anda dördüncü sezonu çekilen "The Boys"un popülaritesi hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. 

    Garth Ennis ve Darick Robertson'ın çizgi romanlarına dayanan "The Boys", "ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve tanrılar kadar saygı duyulan süper kahramanların süper güçlerini iyilik için kullanmaktansa kötüye kullandığında neler olduğuna dair eğlenceli ve saygısız bir yaklaşım” olarak tanımlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top