Hesabım
    "Jack Ryan" 3. Sezon Tarihi Belli Oldu

    Prime Video, John Krasinski başrollü dizinin yayın tarihini açıkladı.

    Amazon Prime Video'nun, başrolünü John Krasinski’nin üstlendiği aksiyon ve gerilim dizisi "Jack Ryan", uzun bir bekleme süresinin ardından 3. sezonuyla 21 Aralık’ta geri dönüyor. 

    Tom Clancy tarafından yaratılan karakterlere dayanan "Jack Ryan", 2018'de gösterime girdi. Dizi, izleyicilere Jack Ryan adlı bir CIA analistini (John Krasinski) tanıtarak başladı ve "bu analist, çok daha geniş bir komploya yol açan bir dizi şüpheli banka havalesi keşfettikten sonra tanıdık masa işinden çekildiğinde ne olur?" sorusu üzerine ilerledi.

    Dizinin son bölümü 2019 Ekim'inde yayınlandı ve bu uzun arada dizinin geleceğine dair bazı önemli bilgiler paylaşıldı. Geçtiğimiz Mayıs'ta dizinin 4. sezonuyla birlikte final yapacağı açıklandı. Ayrıca Michael Peña'nın başrolde olduğu bir spin-off dizisinin yapım aşamasında olduğu da duyuruldu.

    İlk çıkışını yaklaşan 3. sezonda yapacak olan Peña, Domingo "Ding" Chavez karkterine hayat verecek. Clancy romanlarında, Ding karakteri, 1989'da ortaya çıkan ve birkaç hikayede görünmeye devam eden kilit bir karakter dolayısıyla sadece birkaç ay uzakta olan yeni sezonun önemli bir parçası olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top