Hesabım
    Disney+'ın Yeni Dizisi "Ben Gri"den Teaser Afiş

    Teaser afişi yayınlanan Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’, çok yakında Disney+’ta izleyiciyle buluşacak.

    Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda'nın ardından, Disney+'ın izleyiciyle tanıştıracağı üçüncü orijinal yapım, Ben Gri'nin teaser afişi yayınlandı. The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, çok konuşulan yerli içeriklerine bir yenisini daha ekliyor.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ‘Ben Gri’nin yönetmen koltuğunda  Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor. Başrollerinde Hekimoğlu'nun ardından yeniden bir araya gelen Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ı buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.  

    Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen kötü bir olayla değişmesini merkezine alacak. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken, telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını seyirciye aktaracak. 

    Ben Gri, yakında Disney+'ta.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top