Hesabım
    Lily-Rose Depp ve The Weeknd Başrollü "The Idol"dan Fragman!

    "Euphoria" dizisinin yaratıcısı Sam Levinson'ın imzasını taşıyan dizi 2023'te HBO'da yayınlanacak.

    HBO ve A24'ün son dizisi "The Idol"dan yayınlanan baştan çıkarıcı yeni bir fragman yayınlandı. HBO'nun 9 kez Emmy Ödüllü dizisi "Euphoria"nın yaratıcısı Sam Levinson, Reza Fahim ve The Weeknd olarak bilinen Abel Tesfaye tarafından yaratılan dizide başrolü Lily-Rose Depp üstleniyor.

    Dizide Lily-Rose Depp, modern bir kültünün lideri (The Weeknd) ile karmaşık bir ilişkiye giren, gelecek vadeden bir pop idolünü canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Jane Adams, Dan Levy, Eli Roth, Rachel Sennott, Suzanna Son, Hari Nef ve Hank Azaria yer alıyor. Ayrıca Troye Sivan, Jennie Ruby Jane, Moses Sumney, Da'Vine Joy Randolph, Mike Dean ve Ramsey gibi müzik endüstrisinden birçok gerçek isim de dizide rol alacak. 

    "Euphoria"yı anımsatan hipnotik fragman, bu kez bir banliyö lisesi yerine Los Angeles'ın karanlık tarafını keşfediyor. Depp'in canlandırdığı Jocelyn'in Los Angeles'taki performanslarını, sahne hazırlıklarını ve provalarını gösteren fragman, onun The Weeknd'in canlandırdığı Tedros'la tanışmasını da gösteriyor. Fragman devam ederken, Jocelyn ve Tedros'un ilişkisinin, ikisini de sonsuza dek değiştirebilecek bir yıkıma dönüşeceğinin sinyalleri veriliyor. 

    Kesin yayın tarihi henüz açıklanmayan "The Idol" önümüzdeki yıliçinde HBO'da yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top