Hesabım
    David Tennant "Doctor Who"ya Geri Dönüşü Hakkında Konuştu

    David Tennant ve Catherine Tate "Doctor Who"nun 60. yılı için geri dönüyor...

    Jodie Whittaker'ın "Doctor Who"dan ayrılmasına ve yerini 14. reenkarnasyon olan Ncuti Gatwa'ya resmen devretmesine sayılı günler kaldı. Gatwa'nın ilk sezonunun 2024 yılında gelmesi bekleniyor. Bu uzun arada, dizinin 60. yıl özel bölümleri izleyicilerle buluşacak.

    David Tennant ve Catherine Tate, sevilen karakterlerini canlandırmalarının üstünden yaklaşık 15 yıl geçtikten sonra özel bölümle diziye geri dönecekler. Doctor rolünü Christopher Eccleston'dan ikinci sezonda devralan David Tennant, beşinci sezona kadar bu rolü sürdürdü. Catherine Tate ise sevilen Donna Noble karakteriyle, 2007 - 2008 yıllarında yayınlanan dördüncü sezonda Doctor'a eşlik etti. 

    Tennant, dizinin 100. yıl özel bölümü olan "The Day of the Doctor"da da rolünü tekrarladı ancak Donna Noble, hayranları üzen vedasından sonra bir daha görünmedi. Özel bölüm, sevilen ikilinin geri dönüşünün yanı sıra dizinin ilk dört sezonunun baş yazarı ve sorumlusu Russell T. Davies'in de geri dönüşünü müjdeliyor. 

    Kısa süre önce BBC ile konuşan Tennant, dönüşünün nasıl gerçekleştiğini ve bunun hem pandemiye hem de daha sonra Davies'in dizinin başına geçmesine bağlı olduğunu anlattı:

    "Her şey biraz tesadüfen oldu. Her şey karantinada başladı. Belirli bir gün ve saatte, herkes belirli bir bölümü izliyordu ve bu bölümlere dahil olan bazı kişiler tweet atıyordu. Ben tweet atmıyorum ama karım bana yardım etti. Sadece bir mesajlaşıyorduk. Catherine, 'Bunu tekrar yapmak eğlenceli olmaz mıydı?' dedi. Sonra Russell, 'Bir kereye mahsus yapabiliriz, belki bize izin verirler' dedi. 'Evet, bu harika olurdu' dedik ve sonra her şey sustu.

    Sonra aniden, Russell bize diziyi tekrar devraldığını ve tüm sorumluluğun ona geri geleceğini bildirdi ve bizim de gelip onun için oynayıp oynamayacağımızı sordu. Ona Doctor Who'yu geri alma fikrini biz mi verdik bilmiyorum ama kesinlikle şunu düşündük: eğer o yapıyorsa, tüm eğlenceyi gençlerin yaşamasına izin veremeyiz."

    Tennant ayrıca rolün Gatwa'ya gitmesi hakkında da konuştu. Oyuncu seçimini mükemmel olarak değerlendiren Tennant, "O sevimli bir adam, yaşam dolu ve gerçekten yetenekli." diyerek gelecek olan şey için heyecanlanan Doctor Who hayranları arasında olduğunu belirtti. David Tennant ve Catherine Tate'in geri döndüğü üç özel bölümün 2023 sonbaharında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top